Quote:
Originally Posted by jasedin
nemam ni najednom satelitu i da nakon zadnjeg fajla ali je problem u tome ja imam coolsat ali na tom reciveru imam 90% signal tako je bilo i na viewsat ali poslije zadnjeg bin-a sad nemam nikako signala ali sve ostalo radi i tako na switchu ne prepoznaje ni jedan izlaz ali sve je bilo u redu imas li kakvu ideju sta ti mislis sta bi moglo biti problem..
|
Sj**o si ga...

Video sam to do sada 3 puta dva sam uspeo da fixam jedan je crko...
Factory default, pa lodaj main pgn{imas ga u fail fix}, pa iza njega sat info file. Onda lodaj zadnji danasnji fajl.
Ako opet ne radi, idi istu proceduru, ali umesto da lodas zadnji file, stavi mu factory default file, pa onda zadnji pgn, pa ako opet ne radi istu proceduru ali mu stavi neki drugi factory file, proradice sa nekim od factory fajlova, eto ti imas 66% sansi da ce da proradi.
I ovo je sasvim drugi slucaj od obicnog ----, video sam i ..-- ovo i to bi trebao da bude tvoj slucaj da je fejlirao da boota.
Main pgn se loada preko serial cabla ne preko USBa, a sve odtalo ide preko USB. Ako ti sve ovo ne bude radilo, a trebalo bi da proradi, probaj ga ga cloniras sa zdravg VS ultra...